Pathé Arena?

Zoekt u een bioscoop in Amsterdam? Pathé Arena.

Pathé Arena

Pathé Arena is een multiplex-bioscoop in Amsterdam-Zuidoost van bioscoopexploitant Pathé. De bioscoop bevindt zich aan de ArenA Boulevard 600, grenzend aan de AFAS Live. Deze vestiging is qua aantal zalen en stoelen de grootste bioscoop in Nederland. In 2005 trok de bioscoop 4 miljoen bezoekers. De bioscoop ontvangt nu jaarlijks zo’n 1,4 miljoen bezoekers, waar 120 medewerkers voor klaar staan.

De bioscoop bevat 14 zalen verdeeld over 2 etages met een totale capaciteit van 3246 stoelen. De grootste zaal (14) heeft 598 stoelen en wordt gebruikt voor IMAX-voorstellingen; het scherm in deze zaal heeft een grootte van 200 m². Kenmerkend aan de bioscoop zijn de lichtgevende trappen aan weerszijden van de roltrap. Hoewel het roltraptraject horizontale delen heeft zoals de trappen ernaast is dit toch één geheel, dus deels een horizontale loopband.

Bioscopen.net heeft onderstaand nog meer informatie voor u op een rij gezet. Wij bieden u overzicht in enorm veel bioscopen in Nederland. 

Bron: Wikipedia

Pathé Arena: bereikbaarheid

Pathé Arena is perfect bereikbaar door direct ligging naast treinstation Amsterdam-Arena. Parkeren kan direct onder de bioscoop of in andere de nabijgelegen parkeergarages .

Auto Parkeren

Onderstaand zijn de verschillende parkeermogelijkheden voor u op een rij gezet. Deze parkeergelegenheden zijn allemaal dichtbij deze bioscoop gelegen. 

P23 – Amsterdamse Poort 
Voor bezoekers van deze bioscoop zijn er uitrijkaarten te koop voor € 5,55. Deze uitrijkaarten zijn te koop aan de kassa van de bioscoop op vertoon van een bioscoopticket en zijn geldig voor 4 uur parkeren. Bij de betaalautomaat betaalt u € 0,50 per 21 minuten.
Adres Bijlmerdreef 250
Tarief € 0,50
 
P6 – Corridor (onder Pathé Arena) Bij de betaalautomaat betaalt u €1,- per 25 minuten.
Adres De Corridor 15
Tarief € 1,00
 
P1 – Amsterdam Arena / Transferium Bij de betaalautomaat betaalt u €1,- per 25 minuten
Adres Burgemeester Stramanweg 130
Tarief € 1,00
 
P3 – Mikado/Arena Bij de betaalautomaat betaalt u €1,- per 25 minuten.
Adres De Entree 228
Tarief € 1,00
 
Openbaar Vervoer

Onderstaand zijn de connecties met het openbaar vervoer voor u op een rij gezet. 

Trein Station Bijlmer Arena
Bus – Connexxion 102, 158, 175, 260, 262, 264
Nachtbus 355, 356
Bus – GVB 44, 45, 46, 47, 49, 66, 244
Bus – Zuidtangent 300
Metro 50, 54

Een reisplanner zoals 9292.nl of NS Reisplanner kan handig zijn om uw reis met het openbaar vervoer uit te stippelen. 

Bron: Pathé 

Pathé Arena: tarieven

Bent u benieuwd naar de tarieven van deze bioscoop? Deze tarieven zijn afhankelijk van de weekdag, het tijdstip van een voorstelling en de Pathé locatie die u bezoekt.

De meeste Pathé bioscopen bieden overdag en op doordeweekse dagen verlaagde ticketprijzen aan.

Gaat u naar 3D, IMAX, Dolby Cinema, 4DX of een zaal met een bijzonder zitcomfort dan geldt hier een ander tarief voor.

Door naar de website te gaan van Pathé kunt u een voorstelling naar keuze selecteren en vervolgens wordt de actuele ticketprijs gelijk aan u getoond. De voorstellingen kunt u HIER vinden.

Bron: Pathé

 

Pathé Arena: openingstijden

Deze bioscoop is dagelijks vanaf vijftien minuten voor de eerste voorstelling geopend. Bekijk HIER de actuele voorstellingen. 

Pathé Arena
Pathé Arena 1

Maleficent 2 (2019)

De jaren zijn goed geweest voor Maleficent en Aurora. Hun relatie, geboren uit liefdesverdriet, wraak en een uiteindelijke liefde, bloeit op. Toch bestaat er nog steeds een haat tussen mensen en feeën. Aurora's naderende huwelijk met Prins Phillip is een reden tot feest in het Koninkrijk van Ulstead en de naburige Moren.

Misfit 2 (2019)

Nadat Julia (Djamila) terugkomt uit Amerika voor het nieuwe schooljaar mag ze samen met Nick (Niek Roozen) meedoen aan een grote landelijke muziekwedstrijd: een droom die uitkomt. Maar wanneer Nick onverwacht van school switcht wordt hij helemaal ingepakt door multitalent Babette (Tinne Oltmans), die hem zelfs overtuigt om samen met haar een nummer op te nemen.

It: Chapter Two (2019)

Zevenentwintig jaar nadat de Losers Club Pennywise heeft verslagen, keert de clown terug naar het stadje Derry om daar iedereen weer de schrik aan te jagen. De Losers zijn inmiddels volwassen en zijn ieder hun eigen weg gegaan. Maar als er weer kinderen verdwijnen vraagt Mike, de enige die in Derry is gebleven, aan de rest om naar huis te komen.

De Club van Lelijke Kinderen (2019)

'De Club van Lelijke Kinderen' gaat over Paul, een 11-jarige jongen met grote flaporen die op een dag plotseling mee op schoolreisje moet. Al snel komt hij er achter dat hij in werkelijkheid samen met honderden andere kinderen wordt opgesloten omdat hij lelijk is. Op deze manier wil president Isimo het land opschonen.

Avengers: Endgame (2019)

In 'Avengers: Endgame' slaan alle superhelden de handen ineen om Thanos alsnog te kunnen verslaan en om de miljarden doden die hij heeft veroorzaakt weer tot leven te wekken. In 'Avengers: Endgame' slaan alle superhelden de handen ineen om Thanos alsnog te kunnen verslaan en om de miljarden doden die hij heeft veroorzaakt weer tot leven te wekken.

Ad Astra (2019)

Astronaut Roy McBride (Brad Pitt) reist naar de uiterste hoeken van ons zonnestelsel, op zoek naar zijn vermiste vader. Hij ontrafelt een mysterie dat onze planeet bedreigt. Zijn reis werpt een nieuw licht op het menselijk bestaan en onze plek in de kosmos.